Laster Arrangementer

Tidligere Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

juli 2020

Fagdag om utmarksbeite

1. juli Kl.10:30 14:00

NLR Innlandet og Landbrukskontoret i Lillehammer-regionen i samarbeid inviterer til fagdag på Hornsjøen, Øyer-fjellet onsdag 1. juli kl. 10.30. Vi møtes på setra til Anne og Asbjørn Lie, Hornsjøvegen 1805, ØyerTa med campingstol/sitteunderlag og gode sko.P.g.a servering ber vi om påmelding til landbrukskontoret@gausdal.kommune.no innen 29.6. Se program under:

Les mer »

august 2020

Utlevering REKO-ringen Ringebu

14. august Kl.19:00 19:30

REKO-ringen Ringebu har utlevering ved Ringebu ungdomsskole. Sjå meir info på Facebook.

Les mer »

Markvandring om drenering

19. august Kl.19:00 21:00

Norsk Landbruksrådgivning Innlandet inviterer til markvandring om drenering på Triltåsen, Sør-Fron onsdag 19. august kl. 19:00 Se mer info hos NLR Innlandet. Kringle og kaffe/te. Vel møtt! Arrangementet er gratis og støttet med midler fra Fylkesmannen i Innlandet.

Les mer »

Webinar om jordhelse

20. august

Norsk Landbruksrådgivning (NLR) inviterer til en webinarserie om jordhelse. Det blir i alt 12 nettmøter. Første møte er gratis og har tema: Hva er jord og jordhelse? Dette ble holdt 25. juni og var gratis, men kan fortsatt sees hos NLR. Det andre møtet blir 20. august. For mer info se NLR sine nettsider.

Les mer »

Infomøte om brannberedskap i landbruket

24. august Kl.19:00 22:00

Landbrukskontoret i Lillehammer-regionen inviterer til infomøte om brannberedskap i landbruket mandag 24. august kl. 19. Møtet blir på Tretten samfunnshus. På grunn av koronasituasjonen er det påmelding til landbrukskontoret@gausdal.kommune.no innen 21. august. Les invitasjonen under:

Les mer »

september 2020

Kurs i fermentering – grønne vekster

5. september Kl.10:00 14:00
kr500

Lær deg å lage helsebringende fermenterte grønnsaker, sauerkraut og kombucha! Dette er et nybegynnerkurs som ikke krever noen forkunnskaper. Du får med deg hjem dine egenproduserte fermenterte grønnsaker, oppskrifter samt en scoby med startkultur. Kurs og studietur arrangeres av Landbrukskontorene i Lillehammer-regionen og Midt-Gudbrandsdalen i samarbeid med Lillehammer-regionen Vekst. For spørsmål send e-post til: hh@vekst.lillehammer.no Klikk her for påmelding (innen 28.8.2020) Les også om studietur til Vigga Vekst og Avdem Gardsgrønt

Les mer »

Studietur grønne vekster – Vigga Vekst og Avdem Gardsgrønt

12. september Kl.09:00 18:30
kr500

Vi besøker 2 produsenter på Lesja som dyrker grønnsaker på kommersiell basis på 5-600- meters høyde. Lunsjen serveres på Avdemsbue. Kurs og studietur arrangeres av Landbrukskontorene i Lillehammer-regionen og Midt-Gudbrandsdalen i samarbeid med Lillehammer-regionen Vekst. For spørsmål send e-post til: hh@vekst.lillehammer.no Klikk her for påmelding Les også om kurs i fermentering - grønne vekster

Les mer »

Inspirasjonstur for jordbruksvatning og vatningsanlegg til Skjåk

18. september Kl.10:00 17:45

Norsk Landbruksrådgivning (NLR) Innlandet inviterer til inspirasjonstur for å se og lære om vatning av Skjåkbønder fredag 18. september. Avreise fra Landbrukssenteret på Vinstra kl. 10. Retur til kl. 17.45. Påmelding til mob: 95143626 sms eller ring. Arrangementet er gratis og åpent for alle, og er støttet av Klima og miljøprogrammet (KMP) fra Fylkesmannen i Innlandet. Mer info om inspirasjonsturen finner du hos NLR Innlandet.

Les mer »

Eierskiftekurs i landbruket

19. september 20. september

Oppland Bondelag og Hedmark Bondelag inviterer til eierskiftekurs i landbruket på Dombås 19. - 20. september. Det blir også holdt tilsvarende kurs på Gjøvik og Elverum. Se bondelagets hjemmeside for mer info.

Les mer »

Markdag om grønsaksdyrking hos Aukrust, Lom

19. september Kl.12:00 15:00

Velkommen til markdag på Aukrust i Lom lørdag 19. september kl. 12-15! Her er invitasjon til en ny markdag i prosjektet grønnsakdyrking i fjellbygdene i Innlandet. Aukrust Gard og Urteri har lange tradisjoner med allsidig dyrking av urter og grønnsaker på friland og i veksthus, så her blir det mye interessant å se og høre. Dette er nok den markedshagen som har desidert lengst fartstid i Gudbrandsdalen. Mer info finner du på hjemmesiden til Aukrust Gard og Urteri. Pris for…

Les mer »
+ Eksporter arrangementer