Laster Arrangementer

Tidligere Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

mars 2020

Konferanse om landbruksbygg i tre

13. mars 15. mars

Konferansen Landbruksbygg i tre foregår 13.-15. mars på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Arrangør er Norsk Bygdesagforening. Norges Bondelag og Norsk Landbruksrådgiving er medarrangører. Les mer hos Norsk Landbruksrådgivning.

Les mer »

Landbruksmesse på Lesja

14. mars Kl.10:00 16:00

Lørdag 14. mars arrangerer landbrukskontoret for Lesja og Dovre, Levande Lesja, Lesja Næringslag, Dovre bondelag og Lesja og Lesjaskog bondelag landbruksmesse på Lesja. Messa blir på Lesja kulturhus og idrettshall. Her er plakat for arrangementet: https://drive.google.com/file/d/164r94FCbl9Wo12I5XXQGHE4ec2Hj4ZbO/view?usp=sharing Programmet er ikke endelig lagt, men vi kan friste med utstilling, aktiviteter, loddtrekning, mat fra Avdemsbue og fagforedrag fra blant annet Nofence, Mimiro (Harald Volden og Ruralis. Allma er også på banen. Følg med på facebook for mer info! VELKOMMEN TIL EN LÆRERIK DAG!

Les mer »

Frist for å søke produksjonstilskot del 1

15. mars Kl.12:00

Det er føretak som driv med husdyrproduksjon som kan søke om tilskot i mars. I søknaden fører du opp talet dyr du disponerer per 1. mars (teljedato). Det er kommunen som handsamar alle søknadar og som svarar på spørsmål om produksjonstilskot. Om du berre driv med planteproduksjon, eller berre har bifolk, skal du ikkje søke før ved del 2 av søknaden (med frist 15. oktober). Les meir hos Landbruksdirektoratet.

Les mer »

Kurs i grønnsaksdyrking

31. mars Kl.10:00 15:00

Norsk Landbruksrådgivning Innlandet (NLR) inviterer til kurs i grønnsaksdyrking tirsdag 31. mars kl. 10-15 på Vågå Hotell. Påmelding innen 16. mars til Jan-Erik Mæhlum på mobil 975 51 501.Se invitasjon under: NLR Innlandet arrangerer en rekke kurs i grønnsakdyrking i Gudbrandsdalen i 2020. De første kursene starter innendørs nå på vårparten. I løpet av vekstsesongen inviteres kursdeltakerne til flere kurs/markdager hos mange av de aktive grønnsakdyrkerne. Etter hvert vil vi også annonsere kurs i dyrking av jordbær, bringebær, solbær og…

Les mer »

mai 2020

Kurs i markedskunnskap og økonomi for lokalmatprodusenter

20. mai Kl.10:00 11:20

Matmerk har i samarbeid med Bonde- og småbrukarlaget utviklet et digitalt grunnkurs for lokalmatprodusenter, med fokus på markedskunnskap og økonomi. Mer om kurset ser du HER. Midt-Gudbrandsdal landbrukskontor har nå fått Matmerk til å holde dette kurset for oss i Midtdalen. Kurset går over Teams, og de som melder seg på får tilsendt en lenke de skal trykke på. Man trenger ingen spesiell programvare. Kurset holdes onsdag 20. mai kl. 10.00 og varer i ca. 1 time og 20 min.…

Les mer »

juni 2020

NLR inviterer til demo om gjødselseparering

3. juni Kl.12:00 14:00

Sted: Hos Hans M. Ulberg, Sør-Fron NLR Innlandet inviterer til demonstrasjon av separasjon av blautgjødsel. Program: Demonstrasjon av separator, ved Europro (leverandør av Bauer-utstyr) Faginnlegg, ved NLR Innlandet Servering: kun enkel kaffe, av smittevernhensyn. Ta gjerne med egen kopp. Arrangementene er støtta med Klima- og miljømidler fra Fylkesmannen i Innlandet. Se NLR Innlandet for mer info.

Les mer »

Gratis digitale kurs for skogsentreprenører

8. juni Kl.09:00 12:00

Skogkurs tilbyr sju 3-timers kurs for skogsentreprenører og ansatte i perioden 8. juni til 1. juli. Påmeldingsfristen er allerede 6. juni. Les mer hos Skogkurs.

Les mer »

Møte om oppstart av REKO-ring i Midtdalen

15. juni Kl.19:00 21:00

Midt-Gudbrandsdal landbrukskontor og Fylkesmannen i Innlandet inviterer alle eksisterende og nye produsenter som ønsker å selge produktene sine gjennom en REKO-ring i Midt-Gudbrandsdalen, til et arbeidsmøte mandag 15. juni kl. 19.00 i Storsalen på Kommunehuset på Hundorp. Med møtet håper vi å avklare om det er interesse for å etablere en REKO-ring i Midt-Gudbrandsdalen. ProgramKl. 18.45 Servering av kaffe, te og noe å bitetiKl. 19.00 Velkommen - introduksjonHvordan fungerer en REKO-ring? Ved Ingun Klingsheim, produsent og administrator for REKO-ringen Hafjell…

Les mer »

juli 2020

Fagdag om utmarksbeite

1. juli Kl.10:30 14:00

NLR Innlandet og Landbrukskontoret i Lillehammer-regionen i samarbeid inviterer til fagdag på Hornsjøen, Øyer-fjellet onsdag 1. juli kl. 10.30. Vi møtes på setra til Anne og Asbjørn Lie, Hornsjøvegen 1805, ØyerTa med campingstol/sitteunderlag og gode sko.P.g.a servering ber vi om påmelding til landbrukskontoret@gausdal.kommune.no innen 29.6. Se program under:

Les mer »

Markvandring på Gillebo Systu`n

2. juli Kl.19:00 21:00

Ida Gillebo forteller om sin grønnsakproduksjon,og om salg/markedsføring. Se mer info HER

Les mer »
+ Eksporter arrangementer