Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

mai 2019

Fjellkonferansen

27. mai Kl.11:00 28. mai Kl.13:00

Velkomen til Fjellkonferansen 2019 på Geilo - møteplassen for folk som er oppteken av fjellområda og utvikling av fjellet! Møt den verdskjende forfattaren og sauebonden James Rebanks, bloggaren og kokebokforfattaren Nevada Berg, Nina Sundkvist frå Matmerk, Jon Fredrik Skauge som er bonde og leverandør til Michelin-restauranten Credo, Statssekretær Anne Karin Olli og mange, mange fleir. Sjå invitasjonen her: http://www.bfk.no/Fjellnettverket/Moter-og-konferanser/Arskonferanser/ http://www.bfk.no/Fjellnettverket/Moter-og-konferanser/Arskonferanser/ Konferansen startar kl. 11.00 27. mai og sluttar kl.13.00 28. mai.

Les mer »

juni 2019

Søknadsfrist for stipend til utøvarar innan husflid og handverk

1. juni

Føremål med stipendet er å gje profesjonelle utøvarar innan husflid og handverk moglegheit til å arbeide med ny formgiving, produktutvikling eller vidareutvikling og styrking av ein teknikk innan fagfeltet husflidshandverk, folkekunst og kulturhandverk. Les meir hos Oppland fylkeskommune

Les mer »

Møte om beiterett, beitebruk og gjerde

5. juni Kl.19:00 22:00

Det blir møte om beiterett, beitebruk og gjerde onsdag 5. juni kl. 19 i kommunestyresalen på Nord-Fron. Advokat Bjørnsen frå Vågå er innleiar. Møtet er ope for alle interesserte. Meir info kjem!

Les mer »
+ Export Events
Lukk meny