Inkubatorprogram for bærekraftig matproduksjon i fjellandbruket – invitasjon
Kålplanter. Foto: Anne Berit Grasbakken

Inkubatorprogram for bærekraftig matproduksjon i fjellandbruket – invitasjon

Nå har du som vil utforske en forretningsidè innen markedshageprinsippet for bærekraftig matproduksjon i fjellandbruket en mulighet for å delta i et kurs- og mentorprogram. 

Kurs
Programoppstart er februar 2021.
Programmet består av 5-6 kurs.
Kursene dekker de viktigste temaer innen ulike dyrkingsmetoder, salg og
markedsføring, jord- og plantehelse, og forretningsoppstart, ulike forretningsmodeller
og verdiskaping.
Kursene vil foregår digitalt.

Areal
Du kan delta i programmet og teste ut forretningsideen din på areal du selv
disponerer. Dersom du ikkje har eget dyrkingsareal, kan vi være behjelpelig med det.

Mentorveiledning
Vi jobber med å få til en individuell mentorveiledning i tillegg til de digitale kusene.

Pris
Det koster 1200 kroner å delta.

Søk om plass
Klikk HER for søknaden

Frist for å søke
28. januar 2020

Om inkubatorprogrammet
Inkubatorprogrammet ble først utviklet av svenske Botildenborg, og sprer seg nå som
metode til flere byer i Europa. Inkubatorprogrammet er kjent som Stadsbruk i
Sverige.

Inkubatorkurset er et samarbeid mellom prosjektet «Grønnsaksproduksjon og anna
dyrking i Fjellandbruket», Nabolagshager, Statsforvalteren i Oslo og Viken, og
Bymiljøetaten i Oslo kommune som samarbeider om oppstart av
inkubatorprogrammet, med veiledning av Botildenborg.

Kontakt oss
Har du spørsmål om inkubatorprogrammet eller søknaden?
Du kan sende en e-post til: marit.torsrud.nerol@aal.kommune.no
Merk e-posten med «inkubator for bærekraftig matproduksjon i Fjellandbruket».