Velkommen til nye Midtdalsbonden.no!
relansering midtdalsbonden.no

Velkommen til nye Midtdalsbonden.no!

Midtdalsbonden.no har fått ny design og blir mer moderne i formen. I dag var det åpning og snorklipping ved ordføreren i Sør-Fron.

Nettstedet har fått et mer moderne design, og fra 1. april vil vi også få sikrere sider gjennom å bruke “https”. En ny funksjon er “Notiser” i venstre marg. Her vil det komme korte meldinger. Hovedmenyen oppe til høgre er som før og mange av funksjonene er ellers de samme.

Hvis du har arrangementer som du vil publisere, så er det bare å ta kontakt med oss.

Har du synspunkter, gi oss gjerne tilbakemelding på dette. Nederst på hjemmesida har du muligheter for sende oss din mening, forslag til forbedringer, tips om stoff osv.

Midtdalsbonden.no ble første gang publisert 22. juni 2007. Siden den tid har nettstedet hatt ukentlige oppdateringer og artiklene har fra 100 til over 1000 treff. Det er gjennomført større oppdateringer og endring av design et par ganger i løpet av disse 12 årene. Midt-Gudbrandsdal landbrukskontor og landbrukskontoret i Nord-Fron er eiere av Midtdalsbonden.no.